Ogrodzenia Bramy Wjazdowe Płoty Metalowe Nowoczesne Panelowe Aluminiowe Palisadowe Ogrodzenie Frontowe Łupane Murowane Gotowe Płot Betonowe Ażurowe Stalowe Kompozytowe Kute Siatkowe na Wymiar Gabionowe Modułowe Systemowe Drewniane z Siatki Palisadowe Sklep Szczecin Grafit Panelowa Elbląg Gabionowe Hurt Sosnowiec Inox Murowane z Bloczków Betonowych Trójmiasto Systemowe Murowane Tychy Płot Palisadowa Rzeszów Metal Kompozytowe Kołobrzeg Rozwierana Hurtownia Kraków Białe na Wymiar Radom Front Producent Bielsko Biała Ażurowe Betonowe Gliwice Metalowe Łupkowe Bydgoszcz Balustrada Łupane Piła z Siatki Grafitowe Słupsk Ocynkowane Balustrady Gdynia Ogrodzenia Frontowe Wrocław Stal Nierdzewna Ażurowa Ruda ślaska Dwuskrzydłowa Modułowe Gorzów Wielkopolski Siatkowe Stalowe Warszawa Aluminium Drewniane Gdańsk Elektryczna Furtki Białystok Ogrodzenie Czarne Włocławek Gotowe Panelowe 3D 2D Inowrocław Kute z Napędem Uchylna Toruń Bramy Wjazdowe Przesuwne Automatyczna na Pilota Producenci Rybnik Furtka Płoty Zabrze Aluminiowe Brama Wjazdowa Otwierana z Furtką Rozwierana Lublin Antracyt Nowoczesne Grudziądz Cena Montaż Opinie Tanio Firma GateDoor

Opinie Naszych Klientów

Przeczytaj opinie naszych klientów

Opinie Naszych Klientów

Bardzo Dobra robota i świetna robota!

Rated 5 out of 5
28 maja 2021

Bardzo postarali się nad moją działką, dali mi bardzo ładne ogrodzenie łupane 38/38 i jestem bardzo zadowolona. Bardzo polecam!

Marzena K.

Furtka

Rated 5 out of 5
11 marca 2021

Bardzo dobrze wykonana furtka do bramy w mojej firmie budowlanej. Polecam!

Romek

Ogordzenia Betonowe

Rated 5 out of 5
8 lipca 2020

Podobały nam się ogrodzenia wykonane z betonu. Firma idealnie dopasowała je do naszej posesji. Teraz można zapraszać rodzinę na ogród i nikt nas nie widzi. Pozdrawiam i Polecam!!!

Andrzej B.

Podmurówka Betonowa

Rated 5 out of 5
8 marca 2020

Bardzo ładnie, szybko i sprawnie wykonana robota! Polecam z całego serca.

Katarzyna

Ogrodzenia!

Rated 5 out of 5
11 lutego 2020

Kontakt bardzo dobry. Wszystko załatwione w kilka dni. Panowie wyrabiają się w terminie! Firma godna polecenia.

Kuba

Opinia

Rated 5 out of 5
2 sierpnia 2019

Do zamówienia ogrodzenia w tej firmie skłoniły mnie pozytywne opinie, które wcześniej przeczytałem. Dziś po montażu mogę stwierdzić, że wszystko co o nich czytałem się potwierdziło, obsługa była fachowa, ogrodzenie zamontowano sprawnie i przede wszystkim na czas na czym mi najbardziej zależało.
Jeżeli chodzi o samo ogrodzenie to wygląda bardzo estetycznie.

Anonim

Wykonanie

Rated 5 out of 5
14 lipca 2019

Polecam z czystym sumieniem. Jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie, ekipa montażowa sprawna a kadra zarządzająca bardzo pomocna.

Patryk

Daszki Betonowe

Rated 5 out of 5
11 kwietnia 2019

Idealnie dopasowane daszki do mojego betonu. Jestem zadowolony z wykonanej roboty przez ekipe!

Artur

Polecamy

Rated 5 out of 5
25 września 2018

Na firmę trafiliśmy z polecenia i muszę przyznać, że się nie zawiedliśmy. Żona największą uwagę zwróciła na obsługę, ale dla mnie najważniejsze było żeby ogrodzenie zostało zamontowane w terminie bo musieliśmy się zgrać z ułożeniem bruku, na całe szczęście wszystko przebiegło bez zarzutu. POLECAMY

Rodzina Michalskich

Płot

Rated 5 out of 5
9 lipca 2018

Bardzo dobrze wykonany płot na mojej działce. Solidnie wykonana praca!

Ada

Wykonanie i obsługa

Rated 5 out of 5
1 marca 2018

Doświadczona ekipa montażowa, wszystko w terminie, co istotne odbierają telefony w biurze (co nie wszędzie się zdarza) i potrafią coś sensownego doradzić. Początkowo chcieliśmy bramę przesuwną ale doradzono nam, że w naszym przypadku to niepotrzebne i dzięki temu zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy, a gdzie indziej nikt nam tego nie doradził.
Za całokształt daję 5+.

Amelia Bzyk

Fajne ogrodzenia

Rated 5 out of 5
19 września 2017

Polecam firmę z kilku powodów ale szczególnie ze względu na obsługę, ale poza tym dlatego, że mają naprawdę fajne ogrodzenia i dobrych montażystów. Gdzie indziej mówiono mi, że montaż będzie trwał ok. 2 tyg. a oni zrobili to w 2 dni. Sam na początku w to nie wierzyłem i powiedziałem im, że nie dają rady zrobić tego tak szybko, ale musiałem przyznać im rację, takiej ekipy jeszcze nie widziałem a nie ukrywam, że przy budowie domu przerobiliśmy ich sporo.
Jednym słowem POLECAM.

Paweł Marciniak

Firma

Rated 5 out of 5
15 lipca 2017

Długo wybieraliśmy firmę, która zrobi nam ogrodzenie, ale ostatecznie padło na te firme. Myślę, że o wyborze zadecydowała przede wszystkim obsługa, począwszy od pierwszego telefonu, poprzez wizytę w siedzibie, gdzie wszystko nam objaśniono, a skończywszy na sprawnym montażu.
Zostałem poproszony o tą opinię 2 lata po montażu i jak na razie muszę przyznać, że nic się nie dzieje, więc myślę, że śmiało mogę ich polecić.

Waldek

Brama

Rated 5 out of 5
5 marca 2017

Brama wykonana solidnie.

Jerzy

Polecam!

Rated 5 out of 5
26 lutego 2017

Firma zrobiła dla nas ogrodzenie aluminiowe, które wygląda naprawdę fajnie.
Nie będę się zbytnio rozpisywał, ale mogę stwierdzić, ze wszystko było w jak najlepszym porządku tak, że ogólnie polecam tą firmę.

Łukasz J.

Bramy wjazdowe

Rated 5 out of 5
24 sierpnia 2016

Bardzo rzetelna firma, terminowo wykonana praca, na terenie mojego zakładu przeprowadzono dwie inwestycje łącznie z instalacją bramy przesuwnej do dziś nie ma żadnych reklamacji!

ES

Obsługa przez firme

Rated 5 out of 5
15 lipca 2016

Serdecznie polecam. Firma rzetelna, profesjonalna. Terminy zachowane, Panowie znają się na rzeczy. Na uwagę zasługuje świetny kontakt z klientem oraz dbałość o szczegóły. Ceny przystępne. Jakość wysoka. Bardzo Panom dziękujemy 🙂

Anita S.

Polecam! Warto!

Rated 5 out of 5
21 marca 2016

Super sprawny i fachowy montaż a do tego konkretny i rzetelny kontakt. Jestem zadowolona z efektu i śmiało polecam.

Kazimierz W.

Okazyjna Cena

Rated 5 out of 5
7 lipca 2015

Mam ogrodzenie już od roku i dalej jest takie jak pierwszego dnia. Bez żadnych zastrzeżeń,świetna cena za wspaniale wykonana prace. Polecam Pana Pawła,zna sie na rzeczy.!!!

Grzegorz Drozda

Współpraca

Rated 5 out of 5
15 maja 2015

Z usług firmy mieliśmy przyjemność korzystać dwukrotnie, za każdym razem współpraca przebiegała bezproblemowo. Komplesowe wykonawstwo (płot, brama, domofon, silniki do bram) oraz elastyczność w kwestii terminów są niepodważalnym atutem tej firmy.

Daniel Stulej

Ogrodzenia

Rated 5 out of 5
11 kwietnia 2015

Kapitalna firma.. pełen profesjonalizm.. uczciwość i świetny kontakt.. Jeszcze raz dziękujemy wyszło mega super.

Łukasz Nowak

Płot, super wykonanie!

Rated 5 out of 5
15 sierpnia 2014

Jestem bardzo zadowolona z wykonanego ogrodzenia i z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Panowie zmontowali ogrodzenie profesjonalnie, rzetelnie, szybko i sprawnie. Kontakt z firmą bardzo dobry. Bez problemu ustaliłam termin realizacji, jaki mi najbardziej odpowiadał. Ogrodzenie wykonywaliśmy dwuetapowo. Rok wcześniej zleciliśmy wykonanie dwóch stron płotu innej firmie i niestety wykonanie nas bardzo rozczarowało. Dlatego wykonanie pozostałych dwóch stron zleciliśmy firmie Płotbud i od razu widać różnicę w wykonaniu. Żałuję, że wcześniej nie trafiłam tutaj, bo miałabym cały płot super.

Akob Szostak

Montaż ogordzenia

Rated 5 out of 5
11 kwietnia 2014

Dobre, solidne i przede wszystkim wytrzymałe ogrodzenie. Mam już kilka lat i nadal jest w bardzo dobrym stanie. Współpraca na wysokim poziomie. Polecam!

Marcin Krasucki

Polecam - Płot.

Rated 5 out of 5
14 marca 2014

Od trzech lat posiadamy ogrodzenie panelowe tej firmy i jest w świetnym stanie ,pola są wykonane z grubego drutu. Fachowy montaż ,płot równiutki. Szybko , solidnie i w dobrej cenie wykonana praca z której jesteśmy zadowoleni i POLECAMY INNYM!

Pior Płotka

Fachowe podejście!

Rated 5 out of 5
1 sierpnia 2013

Nie chcę się specjalnie rozpisywać, napiszę krótko: ta firma to fachowcy od ogrodzeń. A jak ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości to polecam to sprawdzić samemu.

Patryk Szymanowski

Trudne Zlecenia!

Rated 5 out of 5
10 lipca 2013

Bardzo rzetelna firma, potrafią zrealizować naprawdę trudne zlecenia…. a u nas łatwo nie było;) Szczerze polecam, bo naprawdę warto

J.Kowalski

Polecam!!!!!!!!!!!

Rated 5 out of 5
5 maja 2013

Firma godna polecenia. Rzetelna, terminowa i kompleksowa obsługa. Montażyści bardzo sprawni, prawdziwi profesjonaliści w tym co robią.Szczerze Polecam!!!

Maciej

Wysoka jakość!

Rated 5 out of 5
11 września 2012

Firma godna polecenia! Profesjonalne i życzliwe podejście. Jakość wykorzystanych materiałów jak i montaż na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam!

Magda

Wspaniały kontakt

Rated 5 out of 5
15 lipca 2012

Dobry kontakt. Szybka realizacja.Materiały wysokiej jakości szczególnie mocowania paneli. Polecam.

Gosia Fryc

Dobre Materiały

Rated 5 out of 5
14 marca 2012

Firma godna polecenia! Profesjonalne i życzliwe podejście. Jakość wykorzystanych materiałów jak i montaż na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam!

Arek Z.